Jump to content

Csináld magad: Személyre szabott lábtörlő

2015. 01. 02. 15:33

Ki ne szeretné, hogy otthonába belépve a vendég egyből azt érezze, hogy egy igazi családi fészekbe lépett, melynek a központja a család? Egy szép ajtódísz vagy névtábla mellett erősítheti ezt az érzést egy személyre szabott lábtörlő is.

Aminek az elkészítése nem is olyan bonyolult, mint gondolnád!

Szerezz be egy egyszerű és egyszínű lábtörlőt, a képen láthatóhoz hasonlót. A lábtörlő méretéhez hasonló méretű papírra rajzold le a mintát, amit ráfestesz majd a lábtörlőre. Ez a minta lehet simán a családi nevetek, de kombinálhatod a képeken látható ház motívummal is. A betűk és a minták megtervezése után vágd ki a papírból a mintát negatív módon, azaz a papír nagy része maradjon meg, csak a betűk és a ház legyen kivágva. Ha a házat is megfested, az abban "található" betűket viszont ki kell vágnod rendesen.

Ezt követően helyezd rá a festés mintát a lábtörlőre és alaposan rögzítsd ragasztószalaggal. Használj strapabíró kültéri festéket, és és egy precíziós munkára is alkalmas, nem túl vékony, de nem is túl vastag ecsetet, majd fesd feketére a minta belső részét.

Ennyi!

(Fotók: A Beautiful Mess)