Jump to content

Bulidekor ötletek az utolsó pillanatra

2014. 12. 31. 20:16

Lassan kezdődik az év utolsó nagy bulija és éjszakája, de még mindig nem késő néhány egyszerű dekorációt gyártani a bulira, esetleg egy finom szerencsesütit gyártani néhány jókívánsággal és bölcsességgel...

Bethany az egyik legismertebb fiatal Youtube-sztár, videóit több millióan nézik. Az utolsó pillanatban ő is ellát minden tinit és idősebb bulizni vágyót néhány szilveszteri ötlettel, praktikával, dekorötlettel.

Ha minden kötél szakad, készíts vicces és csillogó bulikalapokat magadnak és barátnőidnek. Egyszerű, gyors, és ezen az éjszakán kötelező, bárhova is mész!

A konfetti szintén kötelező elem az év utolsó éjjelén, és bár elég nagy kupit hagy maga után, egyszer az évben belefér. Ha ráadásul nem otthon akarjátok elszórni a konfettit, érdemes házi készítésű konfetti szórót készíteni, mellyel külön jó móka lesz az apró kis papírdarabokat a levegőbe küldeni.

Szintén csodás ötlet, ha erre az estére csillogóvá varázsolod a pezsgős poharakat. Ha nem akarod az üvegpoharakat összeragasztózni, használj műanyag pezsgős poharakat, és ragasztóval és arany csillámporral dekoráld az ünnepi hangulat kedvéért.

Végül pedig öltözz fel csinosan és készíts néhány szerencsesütit magadnak, barátaidnak, szeretteidnek a belsejükbe jóslatokat, szép idézeteket, bölcsességeket írva.

Boldog új évet!

(Fotó:avention)