Jump to content

Még több szilveszteri dekorötlet

2014. 12. 30. 10:38

Az utolsó pillanatban is készíthetsz néhány egyszerű, de csillogó dekorációt a szilveszteri buliba! Ne aggódj, a dekorációk többsége igen könnyű, és elég, ha a karácsonyi dekorációból csnesz el néhány alapdarabot.

Az alábbi videó segítségével készítsd el a következő jópofa dekorokat:

- Partigömb arany szalvétából: Többrétegű szalvétát vagy papírzsebkendőt hajtogass fel legyező-szerűen, kösd meg a közepén, majd ezd el a rétegeket felhajtogatni és gyűrögetni, hogy kialakuljon egy virággömb. A közepére köss egy szalagot, hogy fellógathasd a gömböt.

- 2015-ös felirat: Egy üres falat remekül feldobhatsz egy ideiglenes 2015-ös felirattal. Keress elő csillogó karácsonyi cosmagolópaprírt, vágd ki a számokat és ragaszd fel a falra. A feliratot díszítheted kis arany csillagokkal is.

- Díszes óra: Szilveszter éjszakáján elég nagy figyelmet fog kapni otthonodban a falióra, úgyhogy nem árt, ha azt is feldíszíted. Csenj el egy arany füzért, girlandot vagy valamilyen hasonló díszítést a karácsonyi dekorból, és tekerd körbe vele az órát. Így ha bárki rápillant, egyból ünnepi hangulatba kerül.

- Az arany füzéreket és girlandokat előszeretettel használd más dekorációkhoz is, hiszen a csillogás szilveszterkor is kötelező!

(Fotó: localemagazine)