Jump to content

Szilveszteri bulidekor ötletek

2014. 12. 28. 14:40

Szeretnéd, ha szilveszteri bulid egy kicsit csillogóbb lenne az átlagosnál? Készíts néhány egyszerű, de nagyszerű bulikelléket, melyekkel pillanatokon belül megvagy, és emlékezetessé teheted az év utolsó nagy buliját.

1. Diszkógömb italkeverők

Minden bulit feldob, ha vendégek poharaiba extra italekverők kerülnek. Szilveszterkor a csillogásé a főszerep, ezért készíts evőpálcikából és csillogó diszkógömbből mindenkinek saját italkeverőt. Ha találsz dekorboltban mini diszkógömböket, még egyszerűbb dolgod van, de saját magad is gyárthatsz ilyeneket egy polifóm golyóból és némi ezüstmozaikból. Ha a diszkógömb nem megy, készíts bármilyen csillogó gömböt az evőpálcika tetejére!

2. Ünnepi poharak

Dobd fel üvegpoharaidat egy kis csillogással! Vegyél betűmintát, melyet átrajzolva a pohárra szép, szabályos feliratokat készíthetsz. Használj aranyos körömlakkot, vagy arany filctollat, és jelöld meg a poharakat alkalmi feliratokkal, évszámmal, jókívánságokkal vagy éppen a vendégek nevének kezdőbetűivel.Arany pöttyökkel is díszítheted a poharakat a konfetti hatásért.

(Fotók: popsugar, lovelyindeed)