Jump to content

Ajándékok befőttesüvegben 2.

2014. 12. 23. 17:43

A befőttesüvegben átadott ajándékok még személyesebbek, mint a dobozban vagy egyszerű csomagolásban rejlő tárgyak. Házilag készítettség és gondosság érzetét keltik, és azt éreztetik az ajándékozottal, hogy sokat foglalkoztak a meglepetés elkészítésével.

1. Interaktív receptként

Nemrégiben elkérte barátnőd vagy rokonod az egyik sütid receptjét? Add neki karácsonyra! Egy befőttesüvegbe adagold ki egymás fölé a száraz hozzávalókat, amitől nem csak hogy jól fog kinézni a meglepetés, de még az előkészületek egy részétől is megkíméled. Ajándék kártyaként írd le a receptet és kész is az interaktív ajándék!

2. Vázaként

Fújd be az ajándékozott kedvenc színével a befőttesüveget, díszítsd csillámporral vagy bármilyen más módon és válassz hozzá egy kedves kis virágcsokrot. Romantikus, üde, szép ajándék!

3. Forró csoki hozzávalókhoz

Ki ne szeretné egy hideg téli estén a forró csokit? Egy befőttesüvegbe tégy forró csoki port vagy kakaóport, egy kis pillecukrot meg néhány karácsonyi csokit, így az ajándékozottnak nem lesz más dolga, mint elkészíteni a forró csokit!

4. Gyertyaként

Olvassz egy kis viaszt (akár megmaradt gyertyákból) és illatosítsd kedvenc illóolajoddal. A folyékony masszát töltsd egy kanóccal előzetesen felszerelt befőttesüvegbe, és már kész is a házi gyertya! Nincs is ennél jobb ajándék télen!

(Fotók: popsugar)