Jump to content

Csináld magad: Kicsi és egyszerű ünnepi szobadíszek

2014. 12. 19. 10:32

Nincs sok időd ünnepi díszeket gyártani, vagy nem akarsz sokat költeni csillogó csecsebecsékre? Készíts néhány egyszerű, de mutatós karácsonyi dekorációt!

1. Már ajánlottuk korábban, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen gyönyörű és egyszerű fahájas gyertyát készíteni: néhány percre és sok-sok egész fahéjrúdra van csak szükséged!

2. Egy befőttesüvegbe szórj egy halom karácsonyi cukorkát, kis csokit és nyalóka botot, és egyből karácsonyi hangulatot teremthetsz! Ráadásul még nassolhatsz is belőle...

3. Egy üvegvázába helyezett tömbgyertyát bármikor téliesíthetsz egy kis műhóval, néhány piros bogyós gyümölccsel és kis fenyőágakkal.

4. Készíts magadnak speciális adventi naptárt: karácsony előtt 1 hónappal vagy 1 héttel egy kis saját készítésű borítékba tégy egy kis összegöngyölt papírt, amire valami fontos, pozitív idézetet, jó tanácsot, gondolatot írsz. Családod és barátaid is élvezni fogják naponta kinyitni az új meglepetéseket.

5. Egy fa tálcába szórj egy csomó fenyőtobozt és némi műhót: egyszerű és csodás asztaldísz lehet, mely a mesés téli csodavilágra emlékeztet!

(Fotó: b925fm.com)