Jump to content

Csomagolj kreatívan! 7

2014. 12. 18. 17:05

Újabb félelmetesen kreatív csomagolási módszereket mutatunk, melyekhez papír, kartondoboz, madzag, ragasztószalag és ragasztó kell csak, mégis hatalmas sikert arathatsz velük!

1. Annyira ötletesen egyszerű megoldás a fehér és fekete csomagolópapírral bevont ajándékok díszítése kartondobozzal! Egy hosszabb darab kartondobozból vágj ki egy fenyőfa sor mintát, különböző méretű fenyőkkel. Vigyázz, hogy ne sérüljön a fenyőfán kívüli rész sem, mert ezt a negatívot később felhasználhatod.
Tépd le a kartonpapír felső rétegét, hogy a nyers, recés rész legyen felül - ez remek textúrát ad a fenyőfáidnak.

Ragaszd a kivágott fenyőfákat a fehér alapú ajándékra, a negatívot pedig egy fekete alapú csomagra és díszítsd madzaggal masni helyett! Természetes, egyszerű, mégis roppant mutatós csomagolási mód!

2. Nem kell rajzművésznek lenned ahhoz, hogy egyszerű karácsonyi mintákkal díszítsd a csomagolást. A videóban látott egyszerű motívumot bárki meg tudja rajzolni. Dobd fel a csomagolást fehér ragasztószalaggal és piros fonállal!

3. Szintén az egyszerű, de nagyszerű kategóriába tartozik a barna csomagolópapírral, fehér ragasztószalaggal és betűminta segítségével díszített csomagolás. Még férfiak számára is érthető és világos!

4. Ha igazi barkácsolós típus vagy, esetleg a pasidat is bevennéd a mókába, készíts kis fadarabokból csomagolási dekorációkat. Egy apró karácsonyfa, vagy a hóember a téli tájban remek megoldás és szinte többet ér, mint az ajándék, ami a szuper csomagolás mögött rejlik.

(Fotók: shelterness)