Jump to content

Csomagolj kreatívan! 4

2014. 12. 10. 15:40

Csomagolási ötletekből nem lehet kifogyni, annyi lehetőség és kreatív ötlet van! Hoztunk néhány újabb ötletes megoldást, hogyan tedd egyedivé és különlegessé a karácsonyi ajándékaidat a fa alatt is!

1. A barna, újrahasznosított csomagolópapír nem csak számtalan módon díszíthető és variálható, de még környezetbarát is! Csomagold be az ajándékot, majd filctollal rajzold tele kis pöttyökkel. Ha a természetességnél akarsz maradni, pamutfonálból kösd át és készíts masni helyett egy pompon golyót.

2. Nem szeretsz csomagolni, nem érzed magad elég ügyesnek? Használj újrahasznosított papírzacskót, amibe a kisebb, laposabb ajándékokat teheted. Hajtsd le a száját, mintha egy boríték lenne, kösd át piros szalaggal és vágj ki papírból egy szívet, melyet névjegykártyának vagy üzenőkártyának használhatsz!

3. Sima selyempapír csomagolást is lehet kreatív módon díszíteni. Szerezz be néhány megmaradt őszi levelet, egy csepp ragasztóval rögzítsd a csomagra, majd húzz végig egy hosszabb madzagot a csomag hosszabbik felén, melyek szintén rögzítik a leveleket. Egyszerű, természetes és zseniálisan ötletes!

4. Nem csak az ajándék okozhat ötömet. Dobd fel a meglepetés egy kis ehető finomsággal! Csomagold az ajándékot egyszerű barna csomagolópapírba, kösd át egy vastagabb szalaggal, majd a masni alá csúsztass be egy jópofa formájú mézeskalács darabot. Mennyei öröm és finomság!

(fotók: pinterest, homelife, hongkiat)