Jump to content

Csomagolj kreatívan! 3

2014. 12. 09. 11:38

A karácsonyi ajándék csomagolás sokak számára csak kínszenvedés. Idén változtass ezen és legyen öröm! Kreatívkodj és készíts eredeti, különleges, ugyanakkor környezettudatos csomagolásokat, melyek legalább akkora örömet okoznak majd a címzettnek, mint maga az ajándék.

1. Használj barna, újrahasznosított csomagolópapírt, és szerezz be aranyos vagy bronzos papírt is. Utóbbiakból vágj ki kisebb-nagyobb csillag formákat, ezeket pedig ragaszd rá a már becsomagolt ajándékra, majd használj madzagot kötözőként, fenyőágakat pedig díszítésként.

2. A lehető legegyszerűbb, mégis legtermészetesebb csomagolási mód, ha a barna csomagolópapír és a madzag kombinációját egy kevés fenyőággal és tobozzal dobod fel.

3. Szintén az egyszerűség és a természetesség jegyében csomagolhatsz, ha a barna csomagolópapír használata után a maradék papírból kivágsz egy nagy kört, arra ráírod az ajándék tulajdonosának nevét és ráragasztod a csomagra. Tégy hozzá egyetlen örökzöld ágat, és kész is a csodásan egyszerű, mégis fantasztikus csomagolás!

(Fotók: shelterness, pinterest)