Jump to content

Csomagolj kreatívan! 2

2014. 12. 08. 10:43

Ugye, hogy a szível-lélekkel, odafigyeléssel becsomagolt ajándék kétszer olyan nagy örömet okoz? Csomagolj te is kreatívan, különlegesen, úgy, hogy a fa alatt mindenki csak az általad készített csomagokra vágyjon!

1. Csomagold élénk, színes papírba az ajándékokat, de szerezz hozzá csipkeanyagot is! A csipke lehet akár fehér, bézs, vagy a csomagolópapírral megegyező színű, mindenhogy jól fog kinézni. A becsomagolt ajándékot borítsd be csipkével, majd végül jöhet egy csinos masni. Egyedi, különleges, elegánsan nőies.

2. Egy régi, már szakadt és nem használható könyvből tépj ki oldalakat, majd a becsomagolt ajándékokra ragassz egy oldalt. Az sem baj, ha a lap kisebb, mint a csomag, úgy is jól fog mutatni! A díszítést madzagból készített masnival fejezd be. Rusztikus és szofisztikált csomagolási mód, kifejezetten találó könyv ajándékokhoz!

3. Ha nem akarsz mindent becsomagolni, készíts jópofa zacskós csomagolást! Vásárolj egyszerű, barna papírzacskót, és azt díszítsd fehér pöttyökkel. Akár hibajavítóval is dolgozhatsz, vagy fehér alkoholos filccel. Készíts hozzá piros papírszívet ajándék kártyának, és piros selyempapírral béleld ki a zacskót, mely ki is lóghat belőle.

(Fotók: abeautifulmess, pinterest)