Jump to content

Faldekor: Hatalmas képsorozat

2014. 11. 16. 13:16

Van egy kihasználatlan, üred falrészed, melyre kéne valami szuper dekoráció? Nincs ötleted, unod a sima fotókat, de nem akarsz szeméyltelen képet feltenni? Csinálj egy jópofa fotósorozatot és máris egyedi módon díszítheted otthonodat.

Egyre nagyobb divat az úgynevezett fotóautomata sorozat, azaz egy olyan fotósorozat, melyen te vagy szeretteid láthatók, egymás után sorozatban elkészített fotókon, pont olyanokon, mint amilyeneket egy igazolványkép automatában csinálhatsz.

Persze ehhez nem kell elrohannod a legközelebbi aluljáróba, manapság a jobb fényképezőgépeken már van önkioldós sorozatbeállítás, sőt akár okostelefonos applikációkat (pl. Party Party app) is segítségül hívhatsz, ha ilyen sorozatot szeretnél magadról.
Ha ezekből a képekből kiválasztasz négyet, máris sokkal izgalmasabb lesz a fotókompozíciód, mintha egyetlen fotót akasztanál ki a falra. A négyes (vagy akár több darabból álló sorozatot) nyomtasd ki, és keretezd be. A több lehetőség többféle arcodat is megmutathatja, és képes visszaadni és megragadni az adott pillanatot.



(Fotók: brit.co, abeautifulmess.com)