Jump to content

Kollégiumi dekor ötletek

2014. 09. 02. 20:41

Szeptemberben nem csak az általános iskolások és gimisek számára kezdődik meg a suli, hanem az egyetemistáknak és főiskolásoknak is. Sokan közülük kollégiumban vészelik át a szemeszter időszakát, ami persze nem egy lakberendezési álomvilág.

Persze nekünk van néhány ötletünk, hogy a másokkal megosztott kolesz szobákat hogyan lehetne felbodni és egy kicsit otthonossá tenni.

Andrea egy majdnem 3 millió feliratkozóval rendelkező Youtube-személyiség, aki előszeretettel csinál úgynevezett DIY, azaz csináld magad videókat, melyekben olcsón összehozható, kreatív ötletekkel áll elő fiatalok számára.

Alábbi videójában nem túl vastag pénztárcájú kollégiumi diákoknak kínál néhány színes ötletet, hogyan dekorálják a kolesz szobájukat.

Táblafestékkel készít jegyzet táblát, egyszerű szobaelválasztót kreál, és megmutatja, hogyan készíthetünk magunknak trendi sminkecset- vagy tolltartót.

Csak a legegyszerűbb vagy újrahasznosított anyagokat használja, így mi is akár egyhavi ösztöndíjból átvarázsolhatjuk a kollégiumi szobánkat!



(Fotó: hgtv.com)