Jump to content

Változtasd át!

2014. 08. 31. 16:36

Néha a legegyszerűbb bútorokból lehet a legkönnyebben trendi, megújult, felfrissült darabokat készíteni. Most egy egyszerű kerti asztalt alakítunk át vidám, kertet vagy teraszt feldobó színes darabbá.

Az IKEA-ban kapható TÄRNÖ kertiasztal (két székkel együtt kevesebb, mint 10 ezer Ft) önmagában is kellemes megjelenésű kültéri bútor, de egy kevés festékkel sokkal élénkebb asztalt kreálhatunk belőle!

Vegyünk kétféle faburkolaton használható pácot, lehetőleg két élénk, de egymástól eltérő, ugyanakkor összeillő színt. Az asztal léceit felváltva fessük be a két színnel, majd kenjük át lakkal és védőréteggel. A székekhez választhatunk egy harmadik, semleges színt, vagy egyiket az asztal egyik színével, a másikat a másikkal fessük be.

A csíkos megoldás elég az asztalhoz, hiszen ha a mindkét széket is "becsíkozzuk" az már túl sok lenne az összehatást illetően.

Új kerti asztalunkkal így feldobhatjuk a szürke, őszi napokat, és visszacsempészhetjük egy kicsit a nyarat teraszunkra vagy kertünkbe.

Ui.: Persze nem kell ragaszkodni a két színhez, az is látványos, ha egyszínűre pácoljuk át a szettet, és így is remek lesz a végeredmény!



(Forrás és fotók: blackfacesheep.com)