Jump to content

A Ford legyártotta azt, ami minden kisgyermekes szülő megváltója lesz

2017. 05. 05. 15:05

A gyereknevelés nem sétagalopp, főleg ha az esti altatásról van szó. Ugye megvannak azok az éjszakák, amikor csak az autó kellemes rázkódására aludt el a csemete? A Ford orvosolta az autós elalvás problematikáját, méghozzá úgy, hogy ki sem kell lépni hozzá a lakásból.

A szülővé válás izgalmas folyamatának meghatározó része a gyerek elaltatás módszerének tökéletesre fejlesztése, ami nagyon sok esetben egyenlő az éjszakai autózással. Nem vitás, hogy a gyerkőcök, kortól függetlenül imádnak az autóban aludni. A kellemes rezgés, a monoton hangok megnyugtatóan hatnak, legalábbis számukra. A szülő számára az éjszakai autózás nem nagy móka, de nincs mit tenni, ha másképp nem merül álomba a poronty.

A Ford és a megváltó innováció

A Ford viszont olyan innovációval rukkolt elő, ami kiváltja az esi autózást, mégis álomba repíti a csecsemőt. A Max Motor Dreams névre keresztelt találmány, nem más, mint egy, az autó mozgását idéző bölcső, ami száz százalékig azt az érzetet kelti, mintha autóban ülne a gyerkőc. A hatás persze nem marad el.

A bölcső fel van szerelve LED lámpákkal, amelyek az elhaladó utcai fényeket utánozzák, a szerkezet alján pedig hangszórók találhatók, amelyek az utcai hangokat, és az autó hangját szolgáltatják. A rezgés sem marad el, ami pont annyira intenzív, amennyire az autó mozogni szokott. Szuper találmány, ami lassan elérhető is lesz.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com)