Jump to content

Támogasd Te is egy plüssel a Tűzoltó utcai Gyermekklinkát! (x)

2021. 11. 12. 12:55

„Fedezd fel az adományozás örömét” szlogennel biztatja vásárlóit jótékonykodásra az Auchan. Immár harmadszor kerülnek az áruházlánc polcaira az ikonikus plüsshódok, idén is minden eladott játék után 500 forintot a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kap meg.

Az elmúlt két évben megismerkedhettünk Júlióval és Júliával, az Auchan egyedi plüsshódjaival, akiknek népszerűsége fő szerepet játszott abban, hogy két, a gyógyításban elengedhetetlen műszert vásárolhatott a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikája. Az idei karácsonyi szezonban újra találkozhatunk az ikonikus kis figurákkal, akik ezúttal életünk valódi hőseinek bőrébe bújnak, ugyanis orvost, nővért, ápolót és mentőst jelenítenek meg. A hódok idei megjelenése tisztelgés az egészségügyben dolgozók előtt, akik a járványhelyzetben is emberfeletti teljesítményt nyújtanak, így természetes az is, hogy a plüsshódok megvásárlásából származó összeget ezúttal is egy egészségügyi intézménynek ajánlja fel a vállalat. Az Auchan a korábbiakhoz hasonlóan most is minden eladott plüss után 500 forinttal támogatja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika munkáját. Az idei évben a gyógyulás lelki oldalát szeretnék segíteni, ezért egy kültéri rehabilitációs játszótérre gyűjtenek.

 

Júlio és Júlia ötletével az adományozásnak azt az újszerű módját szeretné meghonosítani az Auchan, amikor pusztán egy egyszerű vásárlói döntéssel szolgálunk egy jó ügyet, és ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a megfelelő helyre kerül az adományunk. A plüssjátékok megvásárlásával egyszerre okozunk örömet egy szerettünknek és egyben támogathatjuk a gyermekklinikán folyó munkát is. A vidám kis plüssök pihe-puha bundájukkal éppúgy megmelengetik a lelkünket, mint ahogy az is, hogy jót tehetünk a megvásárlásukkal. Garantáltan örül az is, aki kapja és az is, aki adja, főként, hogy az ajándékozás mellett az adakozás jóérzése is eltöltheti. Nem csoda hát, hogy az elmúlt években nagyon sokan megszerették a kedves, kis figurákat, akiknek megvásárlásával felfedezhetjük az adományozás örömét.

 

A szeretnivaló játékok már elérhetők és a készlet erejéig 1990 forintos áron megvásárolhatók az összes Auchan áruházban.

(Forrás: szerkesztőség)